Addie Haveman; jouw voedingscoach

Ik ben Addie Haveman en ik houd ontzettend veel van eten, koken, bewegen en alles wat daar bij komt kijken. Oké, mijn eetpatroon is dan niet altijd even gezond geweest, maar ik wilde wel altijd lekker eten. Zodoende heb ik mij verder verdiept in een gezonde levensstijl en heb ik mijzelf omgeschoold tot gewichtsconsulent. Dus nu mag ik andere mensen helpen om bewuster om te gaan met voeding!

 

 

Daar zit natuurlijk een stukje bewustwording en discipline bij. Want laten we eerlijk wezen, het is niet makkelijk om zomaar al je oude gewoontes aan de kant te schuiven. Ik zal er ook zeker geen doekjes om winden. Soms is het gewoon moeilijk. Maar met de juiste begeleiding kan je heel ver komen. Ik kijk naar het eetpatroon, bewegingspatroon en mindset. Hier gaan we samen mee aan de slag. Nieuwsgierig? Kennismaken is altijd gratis.

Kook

Oké! Je hebt besloten om gezond te gaan eten. Lekker bezig! Maar hoe doe je dat? Moet je nu heel ingewikkeld gaan staan doen in de keuken? Dat kan, maar het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Als je en steuntje in de rug nodig hebt in de keuken, dan help ik je daar graag bij! Je kan heel moeilijk gaan doen, maar ik kan je laten zien dat het een stuk makkelijker kan.

Beweeg

Beweging is heel belangrijk voor het behalen van je doelen. Dit betekent echter niet dat je per direct vijf dagen in de week in de sportschool moet gaan staan buffelen. Oké, het zal zeker effect hebben, maar het past niet in ieder schema. Ik kijk samen met jou naar manieren om winst te behalen als het aankomt op beweging. Daarbij is het belangrijk dat jij je daar prettig bij voelt. Stap voor stap dichterbij een gezonder levenlid van de bgn

Als gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie Gewichtsconsulenten Nederland. Dit houdt in dat ik adviezen geef op basis van de Richtlijnen Goede Voeding van het Gezondheidscentrum en de Schijf van... (lees meer)