Voedingsadvies

3x Veranderen

Een goed resultaat op de lange termijn hangt samen met drie aspecten; voeding, gedrag en mindset. Aan de hand van een algehele anamnese (lifestylescreening en voedingsanamnese) schetsen we een beeld van jouw situatie. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag met een plan op maat. Een intake duurt ongeveer een uur en voor elk vervolgconsult trek ik een half uur uit. Samen kijken we naar je huidige levensstijl, je behoeften en wensen. Vanuit die gedachte stellen we een plan op waar jij je prettig bij voelt en waarbij je nieuwe levensstijl centraal staat. 


Voeding

Aan de hand van een voedingsschema op maat zet je de eerste stappen. Je leert meer over voeding en manieren van bereiding. Samen vergroten wij je kennis op het gebied van eten en drinken, zodat je op de lange termijn op eigen benen kan staan.

Gedrag

Hoe ga je om met je nieuwe voedingspatroon? Dat is een goede vraag.  Misschien zijn aanpassingen in het beweegpatroon noodzakelijk ter ondersteuning van het doel. Misschien heb je moeite met "nee" zeggen. In onze sessies leer je hoe je je oude gedrag kan doorbreken en je nieuwe levensstijl kan beginnen!

Mindset

“Ah, eentje kan nog wel..” Herkenbaar? Al die “eentjes” samen zijn er toch een heleboel. Je manier van denken kan een valkuil zijn. Verandering begint tussen de oren. Daar ligt de focus. Daar ligt je kracht. Je mindset is je grootste wapen. Je zult leren hoe je die in kan zetten voor je gewenste resultaat.